
21 okt. Suuremõisa kooli õpilased külastasid Hiiumaa Köök ja Pagar tootmist
Leivanädala programmi raames said Suuremõisa kooli 4. ja 5. klassi õpilased põneva võimaluse külastada Hiiumaa Köök ja Pagar tootmist Kärdlas. Ekskursiooni käigus tutvustati lastele, kuidas valmivad saare armastatud leivad ja saiad – alates tainateost ja küpsetamisest kuni pakkimiseni.
Õpilased said oma silmaga näha, kuidas töötab kaasaegne pagaritööstus, ning õppisid tundma erinevaid leivasorte ja tooraineid. Loomulikult ei puudunud ka värske leiva degusteerimine!
Külastus pakkus palju uusi teadmisi ja pani õpilased mõtlema, kui palju hoolt ja oskusi on peidus igas pätsis, mis meie lauale jõuab.
Täname Hiiumaa Köök ja Pagar meeskonda sooja vastuvõtu ja õpetliku ringkäigu eest!
Foto: Jaana Lepamaa
Kommentaarid puuduvad